Συνεργάτες

Ιωάννης Λιαρδάκης

Ο Γιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983 και από πολύ νωρίς φάνηκε η μεγάλη του αγάπη για το υγρό στοιχείο. Η ενασχόληση του επί 17 χρόνια με το άθλημα της Τεχνικής κολύμβησης του έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσει την αυτόνομη κατάδυση από τα 16 του μόλις χρόνια. Το 2008 έγινε εκπαιδευτής της PADI και το 2009 γνωρίζει τον Αντώνη Γράφα και εντάσσεται στην ερευνητική ομάδα του.

• OPEN WATER ...

Κώστας Κατσαρός

ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ : Πιλότος βαθυσκάφους “ΘΕΤΙΣ”

Μεγαλώνοντας σε μία οικογένεια δυτών και ψαράδων έμαθα να αγαπάω το υγρό στοιχείο και σιγά σιγά άρχισα να νοιώθω ότι είμαι και εγώ κομμάτι του.Η αγάπη μου αυτή για τη θάλασσα με οδήγησε στο πολεμικό ναυτικό όπου και τη γνώρισα πλέον από όλες τις “πλευρές”.Υπηρετώντας για πολλά χρόνια στα υποβρύχια, στη κυριολεξία με αυτό που με ...

Λευτέρης Κουταλάς

Γεννημένος στην Αθήνα το 1980, εργάζομαι στον κλάδο της αργυροχρυσοχοΐας από το 2000. Η αγάπη μου για την θάλασσα ξεκίνησε από τα παιδικά μου χρόνια και πλέον είναι και επάγγελμα. Τον ελεύθερο χρόνο μου τον αξιοποιώ σαν εκπαιδευτής κατάδυσης με σκοπό  να γίνει πιο γνωστό στο ευρύτερο κοινό αυτή η μαγεία της θάλασσας.

OWI (Open Water Instructor)
Open Water Instructor

Κωσταντίνος Μυλωνάκης

Ο Κώστας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980.
Σπούδασε μηχανολόγος και εργάζεται τα τελευταία 14 χρόνια σε κατασκευαστική-εμπορική εταιρεία.
Παράλληλα συνεργάζεται με τον Αντώνη Γράφα στο καταδυτικό του κέντρο τους καλοκαιρινούς μήνες, ξεναγώντας τους νέους δύτες στον υποβρύχιο κόσμο.
Ο Κώστας ξεκίνησε να καταδύεται το 1996 με ελεύθερη κατάδυση και το 2000 απόκτησε το πρώτο ...

Ιλαρίων Κοϊβεράκης

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977 και κατάγεται από την Κρήτη. Μεγάλωσε και μένει μόνιμα στην Αθήνα. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο αγοριών.
Επίσημα ασχολήθηκε με την κατάδυση το 1998 παίρνοντας το πρώτο αστέρι από τον οργανισμό PADI.
Μέντορας του στην κατάδυση καθώς και εκπαιδευτής του είναι ο Κώστας Θωκταρίδης. Κατέχει πτυχίο nitrox /wreck/deep από την SSI.
e mail ...

Άννα Μπαρμποπούλου

ΑΝΝΑ ΜΠΑΡΜΠΟΠΟΥΛΟΥ: Consumer Market Insights, Elais Unilever Hellas.

«Πάμε Ερυθρά για καταδύσεις?» Ήταν το μήνυμα της αδερφής μου και η αφορμή της γνωριμίας μου με την αυτόνομη κατάδυση. Λίγες εβδομάδες μετά ξεκίνησα τα μαθήματα Open Water απλά και μόνο για να ακολουθήσω στο ταξίδι αυτό, τελικά όμως βρήκα μια μεγάλη αγάπη. Στη σύντομη μέχρι τώρα πορεία μου στην κατάδυση είχα ...

Αθανάσιος Πανόπουλος

Γεννήθηκε τον καλοκαίρι του 1977,ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων.
Απο μικρο παιδι μεχρι και σημερα η θαλασσα αποτελεί μεγαλο μερος της ζωης μου.Ειτε σαν ελευθερος δυτης,ειτε σαν αυτοδύτης τα τελευταία χρονια,οταν βρίσκομαι διπλα της νιωθω,ειμαι βέβαιος πως ανηκω σε αυτή.....
ADVANCED OPEN WATER DIVER PADI-ENRICHED AIR DIVER PADI

Γιώργος Κολίκης

Γεννήθηκα το 1977 στην Αθήνα και απο το 1997 εργάζομαι στον χώρο της ιδιωτικής τηλεόρασης ως μοντέρ. Ασχολούμαι χρόνια με την γυμναστική και η αγάπη μου για την θάλασσα με έσπρωξε στο να ασχοληθώ με την αυτόνομη κατάδυση το 2012. Είμαι απο τα πρώτα μέλη της ομάδας Ghost Fishing Greece  ενώ απο το 2015 έχω αναλάβει και το οργανωτικό κομμάτι της ομάδας.

PADI: Dive Master - ...

Παναγιώτης Βλέτσας

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981.
Είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός, M.Sc. και εργάζεται σε Τεχνική και Μελετητική εταιρεία στον τομέα των Βιομηχανικών Εφαρμογών.Η αγάπη και ο θαυμασμός για τον υποβρύχιο κόσμο ξεκινάει από τα παιδικά του χρόνια μέσα από τα ντοκυμαντέρ και τις εγκυκλοπαίδειες του Ζακ Υβ Κουστώ.Σε μια στροφή της τύχης πριν λίγα χρόνια θα κάνει DSD και από τότε η εν ...

Ερρίκος Κρανιδιώτης

Ο Ερρίκος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Μισός Έλληνας και μισός Βρετανός πέρασε ενα μεγάλο διάστημα απο την ζωή του στην Αγγλία. Εκει ολοκλήρωσε τις σπουδές του αποκτώντας Πτυχείο και Μεταπτυχειακό στη Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάστηκε αρκετά χρόνια στον Τραπεζικό τομέα και τώρα εργάζεται ως υπεύθυνος παροχής υπηρεσιών σε εταιρία παροχής τραπεζικού λογισμικού.
Ξεκίνησε την ...

Στέλιος Σταματάκης

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1978, σπούδασα μηχαλόγος Μηχανικός και εργάζομαι στο κλάδο των τηλεπικοινωνιών.
Η αγάπη για το υγρό στοιχείο και για τον φανταστικό κόσμο του βυθού με έκανε να ξεκινήσω την αυτόνομη κατάδυση από το 2011 έως και σήμερα.

Technical

* Andi Trimix Diver

* Andi Cave Diver L4
* Andi Extended Range Diver

...

Διονύσης Παπαθεοδωρόπουλος

Ο Διονύσης γεννήθηκε στήν Αθήνα τό 1983. Εργάζεται σέ υποβρύχιες εργασίες.

OPEN WATER DIVER
EANX DIVER
ADVANCED OPEN WATER DIVER
ADVANCED EANX  DIVER
NORMOXIC TRIMIX DIVER
RESCUE DIVER
OXYGENE DIVER
MADIC FIRST AID
e mail  [email protected]

Ιωάννης Μουστάκας

Γεννήθηκε το 1978 στην Αθήνα και είναι ιδιωτικός υπάλληλος.


OPEN WATER DIVER
ENRICHED AIR NITROX DIVER
ADVANCED OPEN WATER DIVER
ADVANCED EANx DIVER
NORMOXIC TRIMIX DIVER
e mail [email protected]

Panagiotis Gavriil

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987 και εργάζεται στην οικογενειακή του επιχείρηση με αλουμινοκατασκευές.

OPEN WATER DIVER
ENRICHED AIR NITROX DIVER
ADVANCED OPEN WATER DIVER
ADVANCED EANx DIVER
NORMOXIC TRIMIX DIVER
e mail [email protected]

Αριστοτέλης Ζερβούδης

ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ:
ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
DEREE COLLEGE,
ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΠΤΥΧΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ
1995 ΠΤΥΧΙΟ ΑΥΤΟΔΥΤΟΥ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΩΤΟΥ ΑΣΤΕΡΟΣ(CMAS)
2000 ΠΤΥΧΙΟ ΑΥΤΟΔΥΤΟΥ ΤΑΞΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΑΣΤΕΡΟΣ(CMAS)
2001 ΠΤΥΧΙΟ ΑΥΤΟΔΥΤΟΥ ΤΑΞΕΩΣ ΤΡΙΤΟΥ ΑΣΤΕΡΟΣ(CMAS)

ΠΤΥΧΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ...

Τάσος Τσαλαβούτας

Ο Τάσος γεννήθηκε το 1987 και κατάγεται απο την Λακωνία. Εργάζεται σε εταιρία ναυτιλιακών ειδών απο το 2007 και ζει μόνιμα στον Πειραιά. Η μεγάλη του αγάπη για τα ναυάγια και την ιστορία τους αναπτύχθηκε έπειτα απο την πρώτη του κατάδυση η οποία ηταν σε....ναυάγιο! Αυτός ήταν και ο λόγος που ξεκίνησε και συνεχίζει να ασχολείται με την αυτόνομη κατάδυση μέχρι και σήμερα, χαρίζοντας του κάθε φορα ...